Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Τα ξεκουκουλοματα στα μπουρδελα!!!!

Της θερμες ευχες μας σε ολους !!!! Καλη χρονια!!!!Ανημερα της πρωτοχρονιας και των Χριστουγεννων ξεχυθηκαν πολλοι μπουρδελιαρηδες να γαμησουνε στα μπουρδελα  της  Οδου Φυλης Φωκαιας Λιοσιων και Βεργας.οι Συνταχτικοι μας ομαδα ηταν εκει. Παροντες για να δουν την κατασταση.Το θεαμα ηταν απογοητευτικο οι περισοτεροι πελατες ηταν πακιστανοι μικρα παιδακια και καποιοι γεροι αλλοι καραφλοι και αλλοι με μακρυα μαλλια αξυριστοι με χοντροκοιλιες  βρωμιαρηδες που βγηκανε να γαμησουνε στης γιορτες.Ποιοτητα πελατων κατου του μηδενος.Στα ποιο πολλα μαγαζια που ηταν ανοιχτα εργαζοντουσαν  παρανομες Φολολατινες  Γ διαλογεις.Οι υπηρεσιες των μπουρδελων οι περισοτερες να της επενουνε συστηματικα και να λενε ενα σωρο ψεματα για να βαλουν στο δωματιο τους πελατες απαραδεχτο.Οι προμοτορες και των δυο μπουρδελοs site ηταν εκει να κοβουνε βολτες να διαφημιζουνε της κοπελες των μπουρδελων που τους προσφερουνε χρηματα για τους κανουνε μαιμου διαφημισει. Πουλανε σανο.Ενα χαλι μαυρο!!!! Ας ξεκινησουμε με την Μπαρμπορα στην οδος Βεργας την εχουμε βαλει στην μαυρη λιστα μας ... τα δυο μεγαλα ενημερωτικα  site την εξιμνουνε και την διαφημιζουνε συνεχος τοσο για της υπηρεσιες στο δωματιο τοσο και στην εξωτερικη παρουσια ....Ποιος αραγε θα ηθελε να παει με μια μεγαλη γυναικα ανω των 40ρα που το δερμα της εχει νερουλιαση μουχλιαση εχει κυταριτιδα ραγαδες και ισως απο τα ελευθερα στοματικα και ελευθερα γαμησια  να εχει κολησει και ενα σωρο αρρωστιες???? Αυτο το μυαλο εχουνε αραγε οι πελατες??και ας παμε στης  Λατινες του Φυλης  105 που εμπαιναν συνεχος λαθρο  αλλοδαποι βρωμιαρηδες  αγνωστου εθνικοτητας και κανουνε τελειωτικο στο σωμα των νεαρων  κοριτσιων.ποιος θα ρισκαρε να περασει σε δωματια που  εχουνε περασει αλλοι εικοσι πακιστανοι και τα εχουνε εκπερματωση τοσα ατομα?????οι υπηρεσιες απο τημ πλευρα τους  ουτε καν μπαινουνε μεσα στα δωματια  για να καθαρισουνε να αλαξουνε σεντονια και ριξουνε ενα αρωματικο χορου.Με τοσο κοσμο η αλλαγη κλινοσκεπασματουν θα ερπεπε να ειναι αμεση.Ενας απο τους ρεπορτερ μας μας ειπε οτι στο Φυλης 105 που δουλευουνε οι Λατινες η μποχα ηταν τοσο πολυ που δεν μπορουσε να περασει ουτε μεσα στο σαλονι για να περιμενει και τα σεντονια ειχαν πανο χυσια και στο μαξιλαρη. Απαραδεχτες συνθηκες για να  κανει καποιος σεξ επιτελους πρεπει να επεμβουν οι αρμοδιες αρχες. Ορδες λαθρεμεναστων ξεχειθηκαν της πρωτες ημερες της καινουργιας χρονιας να γαμησουνε το λαθος  ανοικει και στα μπουρδελα που τους δεχονται ετσι χανουνε τους καλους πελατες  ελληνες ευκαταστατους οι πολιτικοι τους πρεπει να αλλαξει αμεσα!!!!

Πρωτοχρονιατικες ευχες απο τους πορνορεπορτερ Αγαπη υγεια και χαρα σε ολο τον κοσμο και ειδικα στους ανδρες που λατρευουνε το πληρωμενο ερωτα!!!!!
Οδος Διδυμου  βραδυ πρωτοχρονιας και της Αδερφουλες  Σοφια και Ειρηνη να βαζουν ολους τους πακιστανους με ελευθερο στοματικο στο δωματιο και να κανουνε σεξ με 20 ευρω  εναν παρτουζοπαρτυ με τα πακιστανια χωρις τελος.
 Η Γρια Μπαρμπορα μπαζοποζαρη!!!!!
Οδος Φυλης παραμονη πρωτοχτονιας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου