Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Μετακομησαν οι Λατινες απο την Οδος Φυλης και Λιοσιων 73 α και β στο Στουντιο στην Κασανδρας 8Γ....

Μετακομησαν οι Λατινες επειτα απο το πεσιμο της Αστυνομιας σε οικους ανοχης στην Οδο Φυλης και της Λιοσιων 73 Α ΚΑΙ Β  το κυκλωμα παρακρατουσε  μεγαλο μερος τον χρηματων τους και δινοντας και εμπορευονταν Ναρκωτικες ουσιες.Αφηνοντας οι αρχες της Λατινες μετα τα δικαστηρια  ελευθερες πηγανε σε στουντιο στο γκαζι κατευθειαν να  εκπορνευτουν και παλι στο Στουντιο της Οδου Κασανδρας  8 Γ στον κεραμεικο αυτη την φορα αντι με 20 ευρω σεξ τωρα με 50 ευρω.θα επρεπε αραγε καποιος λογικος πελατης να της δοκιμαση τωρα και παλι????Οι περισοτερες απο της Λατινες δεν τηρουνε κανανε πρωτοκολο υγειηνης  δεν κανουνε μπανιο δεν κανουνε τεστ γυναικολογικο σε γιατρους  και επισης  προσφερουνε ελευθερο σεξ και κανουν ελεθερο στοματικο και κωλο για μερικα ευρω επιπλεον παρακαλωντας τους πελατες μεσα στο δωματιο να τους δωσουνε εξτρα χρηματα και να μην το πουνε πουθενα.. Στα τα του προγραματος εντος δωματιο τους ειναι πολυ βιαστικες χωρις καμια διαθεση να περιποιηθουνε τους πελατες.Σε πολλους αναφερουνε οτι πονανε και βιαζονται για να φυγουνε περνουνε ασχημες θεσεις ωστε να μην μπορει να γαμησει ο πελατης και να του πεσει η στυση..... Βαζουνε και μισο κιλο λιπαντικο  και οι περισσοτερες βρωμανε. Επισης ειναι  συνοημενες οι υπηρεσιες να χτυπανε πορτα νωριτερα αντι τα δεκα λεπτα......Επομενος μακρυα!!!!


Επομενη σταση για της Λατινες ειναι το αεροδρομιο βενιζελος να μας αδειασουνε την γωνια και να πανε απο εκει που ηρθανε στης χωρες τους.Οι Λατινες εχουνε ενα σωρο σεξουαλικα μεταδηδομενα νοσηματα .Στο καλο και να μην μας γραφουνε.Μαυρο σε ολες της Λατινες!!!!!
!













Ο κοσμος θελει να απελαθουνε και να τημωρηθουνε παραδειγματικα οι Λατινες και τα παρανομα κυκλωματα που της φερνουνε και της εμπορευονται στην Αθηνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου