Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Sunny wild Pornostar stripper και στο τελος Στουντιοκοριτσο!!!!!

H Ουγγαρεζα  sunny Wild εχει περασει απο ερωτικες ταινειες μεγαλου μηκος και εχει εποδοθει σε λεσβιακες ταινειες παρτουζες και οργια και υπηρξε πρωην Συντροφος παλαιου ραπερ Niκτο κρυπτο.Μαζι του εκαναν ταξιδεια και αχαληνωτο σεξ.Η sunny ειναι πολυ καυτη στο κρεβατη και της αρεσει το αγριο σεξ και ο ανδρας να εχει εκεινος το πανω χερι.Αγαπημενες στασεις ειναι στα ορθια και το πλαγιαστο των τελευταιο καιρο εργαζεται στο Στουντιο Μελαντιας και Στο Συγγρου 237.Στις κρυφές ατζέντες πανίσχυρων επιχειρηματιώνμεγαλοδικηγόρων, ακόμη και εισαγγελέων είναι καταχωρισμένη με το λαμπερό καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Σάνι Γουάιλντ» - Η άγρια Σάνι. Κατά κόσμον Σάντρα Ντουλάι -αν και όσοι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της είναι αμφίβολο εάν γνωρίζουν ή ενδιαφέρθηκαν ποτέ να μάθουν το πραγματικό της όνομα. Μια γοητευτική γυναίκα από την Ουγγαρία, στην οποίαν η μοίρα έδωσε την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα. Και σαν τόπο άσκησης του «αρχαιότερου επαγγέλματος», μια δουλειά ταμπού, η οποία, ακόμη και στην εποχή της χειραφέτησης και του #MeToo παραμένει μια γκρίζα ζώνη για τα κοινωνικά ήθη.


Η Σάντρα είναι, λοιπόν, μία από τις χιλιάδες κοπέλες οι οποίες, σε κάποια στιγμή της ζωής τους επέλεξαν το δρόμο της «απωλείας», προκειμένου να βιοποριστούν νοικιάζοντας το κορμί τους. Έναν δρόμο που, όπως ανακάλυψε και η Σάντρα, περιλαμβάνει σταθμούς σε καταγώγια και πορνεία, κρύβει θανάσιμους κινδύνους, ναρκωτικά, κακομεταχείριση και βία.

Βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 12 χρόνια και το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει στην παρουσία της -εκτός της εντυπωσιακής εξωτερικής εμφάνισης- είναι τα ελληνικά της. Άψογα: «Στην Ελλάδα ήρθα το 2008 από την Ουγγαρία, έχοντας ολοκληρώσει πρώτα τις σπουδές μου στην πληροφορική. Έφυγα από το Μίσκολτς, μια πόλη στη βορειοανατολική Ουγγαρία, γνωστή για τη βαριά της βιομηχανία» λέει η Σάντρα στο ΘΕΜΑ, ενώ παράλληλα χαζεύει τις πολυτελείς βιτρίνες της Βουκουρεστίου. Πιθανώς αναζητά, με έναν υποσυνείδητο κυνισμό, το πανάκριβο δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει από τον επόμενο ευκατάστατο πελάτη της.

Η ζέστη είναι ανυπόφορη και την ανεβάζει ακόμα περισσότερο 

Έλειψε για κάποιο διάστημα από το προσκήνιο όμως είπε να κάνει πλέον δυναμικό comeback στην ροζ βιομηχανία. Επέστρεψε με νέα ταινία, η οποία αναμένεται να καθηλώσει το ανδρικό φύλο.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια εκρηκτική παρουσία η οποία δεν περνάει απαρατήρητη από τα ανδρικά βλέμματα. Τον ελευθερο χρονο κανει ταξιδεια στην Ελλαδα και βλεπει ερωτικες ταινειες και παιζει με την μεγαλα γκαμα απο τους διαφορους δονητες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου