Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεληφθησαν απο αστυνομικους Λατινες υπηρεσιες και ιδιοκτητες Οικων ανοχης στην Οδος Φυλης και στην οδος Λιοσιων 73 Α και Β..




Μετα απο το ντου που εκαναν οι αστυνομικη στους οικους 
Σήμερα Σάββατο ο όμιλος Λιοσίων 73/Σ. Πάτση 40 δεν έχει τίποταΕφόδους σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε σε ειδική επιχείρηση η αστυνομία.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε πέντε οίκους ανοχής, όπου διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 11 γυναίκες.Ειδικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές ώρες χθες (1-3-2024), στο κέντρο της Αθήνας από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 5 οίκους ανοχής για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και τον έλεγχο της νομιμότητας λειτουργίας τους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά 11 γυναίκες.Λατινες οι περισσοτερες

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή ενώ διαπιστώθηκε ότι και οι 5 οίκοι ανοχής λειτουργούσαν χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα


λα03.2024 - 20:23



ΜΑΤΙΝΕς  ΕΛΑΣ έκανε "ντου" σε 5 οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας- Συνέλαβαν 5 γυναίκες

ΗΥποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής έκανε ελέγχους σε οίκους ανοχής του κέντρου της Αθήνας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε πέντε οίκους ανοχής, όπου διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 11 γυναίκες.ΛΑΤΙΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρτουζα με την πανεμορφη ναζιαρα γατουλα Σαμπινα απο Οδος Βεργας 7.

ΣΑΜΠΙΝΑ ΑΠΟ ΒΕΡΓΑΣ 7  Πηγαμε με τον φιλο μου τον κ. την παρασκευη κατα της 19:30 στη βεργας 7 για τριο με την σαμπινα.Πληροσαμε 40ε ο καθενας (για 20')και μπηκαμε στο δωματιο , ηταν αρκετα καθαρο αλλα δεν υπηρχε πετσετα και ειπαμε στην υπηρεσια και μας εφερε,ο φιλος μου ο κ. εκανε ενα ντουζακι μεχρι να ερθει η σαμπινα,μετα απο περιπου 30' ηρθε η σαμπινα,και αφου τα ειπαμε λιγακι αρχησαμε .Η σαμπινα οπως εχω ξαναγραψει εχει μοντελε σωμα πολυ ομορφη με κανονικο βυζι και κανονικο κωλο.Ο φιλος μου αρχησε να την χαιδευει και να την φιλαει στο σωμα της και τα βυζια της,και εγω πηγα κοντα και την χαιδευα και την φιλαγα επισης,στο δωματιο εκανε πολυ ζεστη και ειχαμε ιδρωσει.Μετα η σαμπινα βαζει καποτα στο φιλο μου και του αρχιζει πιπα,και μετα μου βαζει και εμενα και παω απο πισω της και την καρφωνω στο μουνακι της,μετα ξαπλωνω ερχεται η σαμπινα απο πανω και μου αρχιζει πιπα πολυ καλη ,και ο φιλος μου ορθιος διπλα στο κρεβατι βγαζει την καποτα και αρχησε να τραβαει μαλακια και να χαιδε

Μιρα η σεξυ 19 χρονη Ρωσιδα!!

Η Μιρα ειναι 19 χρονων μολις απο την Ρωσια ηρθε προσφατα στην Ελλαδα και εργαζεται καθημερινα στην Οδος Λιοσιων 73 και στην Οδος Φωκαιας 13 στο υπογειο.Διαθετη πανεμορφο προσωπο σαρκοδη φυσικα χειλια ωραια Ματια και ωραια Φυσικα Βυζια.Το δερμα της ειναι πολυ απαλο και καθαρο εχει ωραιο κολο που σιγουρα τονιζετε περισοτερο με τα ψηλα τακουνια της. Το προγραμα της ειναι ελευθερο στοματικο ισπανικο 69 ολες οι στασεις και τελειωτικο στο σωμα.Στο κρεβατι δειχνει να το απολαμβανει και της αρεσει πολυ η σταση στα Τεσσερα το γλειψιμο και το δυνατο και αγριο σεξ!!!!  Το προγραμα της ειναι 60 ευρω ειναι για μιση ωρα και 10 λεπτα ειναι 20 ευρω. Αναφερετε στον μαγαζι οτι ειστε απο το site μας και θα λαβετε εξτρα περιποιησει και εξτρα χρονο. καυσωνα αρκετων ημερων στην Ελλαδα.Κλεισαμε τηλεφωνικο ραντεβου με τον Συναδελφο απο την Δουλεια Γιατρο εργασιας και διατροφολογο Κυριο Αντωνη να συναντηθουμε για καφε και μετα μια επισκεψη στα μπουρδελα της Οδου Φυλης.Η ζεστη ηταν αρκετα αφορητη αφου η θερμοκρ

Καυτη παρτουζα με την Ειρηνη και την Σοφια στο Φυλης 66.

Η καυτη παρτουζα εγινε μεσημερι κατοπην συνενοησεις με την ευγενικη ξανθια υπηρεσια και η τιμη ητανε στα 40 ευρω που ασφαλος αξιζαν τα δυο κοριτσια Ειρηνη και Σοφια.Καθησαν περιπου στα 20 λεπτα μεσα δωματιο με χαδια και γλειψιμο σε ολοκληρο το κορμι με φανταστικο 69 οπου της εβλεπα και κουνιοντουσαν και γλειφοντουσαν αρκετα αισθησιακα μεταξυ τους.Μου προσφερνα ενα βαθυ ελευθερο στοματικο που το εδειχναν να το απολαμβανουνε και οι δυο μετα της εγλειψα και της δυο στον στυθος που η ρογα τους πεταγονταν απο την καυλα και το ομορφο καυτο νεανικο μουνακι τους ορλιαζαν απο ηδονη και καυλα.Μετα μου φορεσανε προφυλαχτικο με καβαλησαν και χτυπιοντουσαν σαν να ηταν πανο σε αλογο μια μια απο πανο μου στο τελος εβγαλα την καποτα μου το επαιξαν μου ξαναπηρανε πιπα και οι δυο στο τελος και εχυσα παρα πολυ πανο και στης δυο στα βυζια τους.Με χαιρετισαν ευγενικα και πηγανε στο μπανιο ηταν μια ευχαριστει συναντησει με δυο καυτες νεανικες γυναικες που πραγματικα εκαιγαν και ηθελαν να νοιωσουν την καυλα.