Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Συνεληφθησαν απο αστυνομικους Λατινες υπηρεσιες και ιδιοκτητες Οικων ανοχης στην Οδος Φυλης και στην οδος Λιοσιων 73 Α και Β..




Μετα απο το ντου που εκαναν οι αστυνομικη στους οικους 
Σήμερα Σάββατο ο όμιλος Λιοσίων 73/Σ. Πάτση 40 δεν έχει τίποταΕφόδους σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε σε ειδική επιχείρηση η αστυνομία.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε πέντε οίκους ανοχής, όπου διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 11 γυναίκες.Ειδικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές ώρες χθες (1-3-2024), στο κέντρο της Αθήνας από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 5 οίκους ανοχής για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και τον έλεγχο της νομιμότητας λειτουργίας τους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά 11 γυναίκες.Λατινες οι περισσοτερες

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή ενώ διαπιστώθηκε ότι και οι 5 οίκοι ανοχής λειτουργούσαν χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα


λα03.2024 - 20:23



ΜΑΤΙΝΕς  ΕΛΑΣ έκανε "ντου" σε 5 οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας- Συνέλαβαν 5 γυναίκες

ΗΥποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής έκανε ελέγχους σε οίκους ανοχής του κέντρου της Αθήνας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε πέντε οίκους ανοχής, όπου διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 11 γυναίκες.ΛΑΤΙΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου